Inspiratiebureau Lorenthe
Training Onderhoud en Verdiep je Relatie met Jezelf
Januari – april 2017
 
Hoe zou jij de relatie met jezelf omschrijven? Intiem en zorgzaam? Of juist oppervlakkig en kritisch?
Ben je je überhaupt bewust van hoe je je met jezelf verhoudt?
Waarschijnlijk herken je zowel het een als het ander op bepaalde momenten of in bepaalde aspecten. Immers ook de relatie met jezelf kent ups en downs. Het ene moment voel je je verbonden en het volgende moment heb je totaal geen contact meer met jezelf, bijvoorbeeld omdat je meer opgaat in je omgeving en jezelf daarbij over het hoofd ziet.
 
Terwijl de relatie met jezelf veelzijdig en gelaagd is, kunnen we om te beginnen vier eenvoudige standen onderscheiden: onbewust, afhankelijk van welbevinden, kritisch, warm.
Het doel van de avonden is om de relatie met jezelf te verdiepen en de weg waarlangs we dat doen, is door de aandacht te richten op onze relatie tot zowel ons lichaam als ons innerlijk weten. We nemen sensaties en signalen als informatiebron en reflecteren over hoe we ons daartoe verhouden. En, min of meer als vanzelf, neemt daardoor zowel het bewustzijn van de relatie tot onszelf als de kwaliteit hiervan toe.
 
Waarom zou je deze avonden willen volgen ?
Goed en sprankelend functioneren in een dynamische en steeds veranderende omgeving begint bij de verhouding met jezelf. Zo binnen, zo buiten. We kunnen nog zulke goede experts en professionals zijn, als de basis met ons zelf er niet is, trekt het ons vroeger of later leeg.
Dus, wil jij meer plezier, verbondenheid en vervulling in je leven ervaren en de relatie tot je lichaam en je innerlijk weten verbeteren? Dan ben je hier aan het juiste adres!
 
Werkwijze: onze ingang is fysieke beweging en ervaringsgericht onderzoek op de 5 Levels:
Level van lichaam sensaties, van de mind, van tempo, van gevoelens, van creatie.
Bewegen en verbaal reflecteren worden steeds afgewisseld. Door je steeds in een gespreksronde bewust te worden wat er bij het bewegen speelde, ontvouwt zich een prachtig samenspel tussen onderzoek, bewust worden en bijstellen. Binnen deze cadans wordt met thema’s die spelen gewerkt, waardoor op subtiele wijze, heel gericht, laag voor laag, je zelfbewustzijn verdiept en je intellect en intuïtie meer verbonden raken. Doordat je in het bewegen, alleen en met anderen, alles in jezelf ontmoet, ga je je vervuld en opgeladen voelen.  
 
Data: elke derde woensdag van de maand van 19.30 - 22.30 uur:
18 januari / 15 februari / 15 maart / 19 april
Plaats: Nicolaasklooster, Doelenstraat 28 A, Utrecht.
Prijs: naar inkomen; 197,- / 247.- / 297,- excl btw.
 
Voor telefonische intake en aanmelding kun je bellen naar Christiane Lorenz,
Tel: 06 2126 4776, of mailen naar: info@lorenthe.nl

Lorenthe footer