Inspiratiebureau Lorenthe

Wat anderen zeggen:


 

“Ik heb er heel veel aan gehad. Er is een grote bewustzijnsshift geweest. Ik kijk nu heel anders naar mijzelf en mijn leven. Ik heb geleerd om milder naar mijzelf te kijken. Ik heb inzicht en acceptatie gekregen in hoe ik in elkaar zit en hoe ik met verschillende aspecten van mijzelf om kan gaan, zodat deze dienstbaar worden aan mij. Ik voel me uitgenodigd om voluit te gaan leven met ook die kanten die pijnlijk zijn zonder me te verliezen in die pijn. Ik vond de begeleiding van Christiane heel deskundig, helder, gevarieerd, doortastend en plezierig. 
Ik heb me heel veilig en gastvrij ontvangen gevoeld. Christiane is heel toegewijd, bondig en verfrissend.” Sabine. 


“De begeleiding van Christiane is zorgvuldig, doortastend en toegankelijk. Veilig om te kunnen ontvangen en te mogen zijn. Haar worden zijn trefzeker en geleefd. Dank, dank, dank.” Richard.  “Ik denk nog steeds met veel plezier terug aan de coaching. Christiane’s begeleiding was voor mij de ideale mix tussen sturing, confrontatie en mijn eigen weg volgen. Christiane heeft mij voortdurend op zachte wijze geconfronteerd met de consequenties van keuzes die ik maak. Ik ben me steeds meer bewust van mijn eigen invloed hierin en hoe ik dit een positieve wending kan geven. Het traject was verrassend, plezierig, positief en ik heb er erg veel van geleerd.” Mark.


“Ik heb geleerd om met de signalen van mijn lichaam anders om te gaan. Om dichter bij mijn gevoelens te blijven en die echt te durven voelen. Ze allemaal op te merken en erbij te blijven. Door meer bij mijzelf te blijven kan ik er voor de ander meer zijn. Heb ik meer ruimte voor de ander. Christiane’s begeleiding heb ik als heel licht en liefdevol en zeer inspirerend ervaren.” Femke.

Lorenthe footer