Inspiratiebureau Lorenthe

Oops!

It looks like you don't have flash player 6 installed. Click here to go to Macromedia download page.Christiane Lorenz:

“Mensen inspireren om bij hun essentie te komen en daar vorm aan geven loopt als een rode draad door mijn leven”.


Ik ben opgeleid als sociaalpedagoge, bewegingstherapeute en coach & trainer Innovatie, Manifesting Results en Mindfulness. Gedurende 9 jaar heb ik me intensief geschoold met bewustzijnstrainingen aan de School voor Zijnsoriëntatie. Ik heb gewerkt als leidinggevende en zelfstandige. Naast de werkzaamheden vanuit Lorenthe ben ik Partner van MaakRuimte! en ben ik verbonden aan Schouten & Nelissen als freelance trainer. Ook internationaal heb ik met trainingen en coaching mijn sporen verdiend; o.a in Schotland, Engeland, Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk, Canarische Eilanden en in Canada en Californië.

Mijn stijl van begeleiden is diepgaand, helder, sensitief, pragmatisch, empathisch en uitdagend.

Mijn leerpad: Ik besteed zelf ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
De keuze om je persoonlijk te ontwikkelen begint meestal door een crisis of een ingrijpende gebeurtenis. Zo ook bij mij. (scheiding en overlijden van mijn vader). Ik hield me al langer met essentiële levensvragen bezig, maar mijn passie voor ontwikkeling en transformatie werd toen echt gewekt.
Nu, vele jaren later, kan ik zien hoeveel baat ik er bij heb gehad en nog steeds heb om zoveel in persoonlijke ontwikkeling te investeren. Het verrijkt niet alleen mijn eigen leven maar maakt mij ook een veel prettiger en inspirerender mens voor mijn omgeving. Zowel in rustige tijden als juist ook in turbulente perioden. Daarmee wil ik zeggen dat je niet alleen voor jezelf ontwikkelt, maar ook voor je omgeving en dierbaren. Voor jezelf zorgen is ook zorgen voor de ander.
Je bijdrage aan je omgeving krijgt daarmee meer impact. Door dit zo in mijn eigen leven te ervaren is mijn motivatie nog groter geworden om evolutionaire transformatie bij anderen te bevorderen en begeleiden.

Ik hou mezelf vitaal door voldoende creatieve ruimte in mijn leven te organiseren. In een creatieve modus zijn geeft me energie. Bijvoorbeeld door het schrijven van gedichten en deze te combineren met andere kunstvormen zoals muziek, film en schilderijen van mijn dochters. Maar ook het maken van een boek en het ontwikkelen van een “gespreksdoos”.
Een andere belangrijke bron zijn diepgaande gesprekken over het leven en mooie ontmoetingen met mensen. Ik wil op de rand van wat mogelijk is leven. Op de grens van vernieuwing en transformatie, en mezelf uitdagen daar vanuit te leven. Ik besteed er ook veel zorg aan om me niet te verliezen in teveel ruis en onbelangrijke dingen. Ik gun mezelf coaching en training in mijn eigen leerproces.

Mijn motto’s zijn:
‘Je bent niet geboren om perfect te zijn,  maar om op je eigen manier geweldig te zijn’
“In elke situatie, elk gevoel, elke prikkel zit informatie. Als je deze leest op dezelfde wijze als je een interessant boek leest, kun je met gemak je leven op een hoger plan brengen. Zowel spiritueel als materieel.”
‘Het leven hoeft geen worsteling te zijn, ook al is het soms heel erg moeilijk.”
‘Waarheid leidt tot vrijheid.’
‘Het kan veel leuker!’

Mijn inspiratiebronnen:
Ik laat me inspireren door visies & methodieken uit oosterse wijsheidstradities en westerse psychologie, zoals: Zijnsoriëntatie van Hans Knibbe, Almaas, Mindfulness van Kabat Zinn, de transpersoonlijke voice dialogue techniek Big Mind Big Heart van Dennis Genpo Merzel en Evolutionary Enlightenment van Craig Hamilton.

Lees verder over mijn diensten, of neem contact op voor een kennismaking.

Ik ga graag het avontuur met je aan!

Bel 0031 (0) 62126 4776 of mail.Youtube:


Deze youtube filmpjes zijn gedichten die ik heb geschreven in mijn rouwperiode. De schilderijen zijn van mijn oudste dochter Auriëlle en de muziek is gecomponeerd door Roma Long. www.romalong.nl (the other side of the dark side, when the life that you know falls away) en Meindert Kuyper improviseerde op 'een leven lang geven om jou'.
Je vind in de gedichten een combinatie van de directe ervaring van het verlies en het rouwen en tegelijkertijd het zicht op een grotere werkelijkheid die de beschreven ervaringen een meer algemeen geldende “waarheid” meegeven.


Een leven lang geven om jou
The other side from the dark sideLorenthe footer